Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

След четвъртата й бременност тя хукна към болницата да прави аборт, но по пътя се случи нещо невероятно!

Кимбърли Хендерсън се превърна в световна сензация, след като забременя с четвърто дете и отиде да прави аборт, но внезапно в живота й се случи промяна.

Кимбърли Хендерсън била дотогава майка на три деца, когато забременяла с четвъртото и мъжът й я напуска. Напълно отчаяна тя решава да направи аборт, но точно тогава се случва неочакваният обрат и историята й разтърсва милиони хора по света.

Когато отива да абортира, Кимбърли от Южна Каролина закъснява за болницата.

Надява се лекарят да й каже, че трябва да дойде в друг ден, но той й обяснява да изчака. В един момент Кимбърли започва да се съмнява и да се моли да получи знак свише, който да й помогне в решението дали да премахне бебето.

И като по чудо тя започва да получава информация за хората в чакалнята и вижда историите на всичките, които не могат да имат деца.

Тогава решава да си тръгне от болницата и да запази бебето. Бременността е трудна, но Кимбърли ражда прекрасно момиченце. И всъщност приказката не свършва дотук.

Историята на Кимбърли добива популярност след като тя записва свое изпълнение на песен с бебето на ръце.

Изпълнението е толкова красиво, че бързо набира почитатели и след като е качено в ютуб, е гледано от над 6 милиона души от цял свят.

Коментари
Зареждане...