След развода: Бившият на Джулиана Гани засипал жилището им с фекалии

„Мис Силикон“ 2013 Джулиана Гани сподели в интервю за Би Ти Ви, че съпругът й толкова се ядосал след като тя подала молба за развод, че постъпил ужасно. Засипал входа на дома й с човешки фекалии.

„Същото място той преди засипваше с цветя”, не скри огорчението си силиконката.

За първи път в телевизионно интервю тя призна, че Станимир и струвал поне 1000 лева на седмица, защото той живеел изцяло на нейна издръжка. Някой път сумата скачала и с още няколко стотачки, но той въобще не се притеснявал от това.

Джулиана Гани и новата й тръпка

„Истината е, че съм му купувала дрехи. Отиваме в мол-а, аз си харесвам обувки и той започва: „Ех, само ти си купуваш неща, на мен няма ли да вземеш нещо“ и аз отивам и му купувам, защото ми става мъчно.“, разказа блондинката.

„Случва се това, веднъж, два, три пъти и той го приема за даденост.“, потресена е тя.

„Моят мъж беше фитнес инструктор. Когато влязох във ВИП Брадър, той реши че сме звезди и спря да работи. Известен бил вече и не могло да се занимава с това“, разказва Гани.

„Трябва да се лишиш ти, за да имаме ние. Това беше репликата, която най-много ме отблъсна и тогава реших д се разведа“, изяснява тя.

Към момента мъжът й е заминал за чужбина при роднините си и с него не може да се свърже никой. Гани пък е щастлив с нов мъж до себе си.

Източник: hotnews.bg