Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

След развода: Саня Борисова остана без работа, бащата на бившия й съпруг я уволни!

След раздяла с Ники Илиев, Саня Борисова остана без работа.

Актрисата е уволнена от единствената пиеса, в която участваше – „Поручик Бенц” по романа на Димитър Димов. На нейно място вече играе Йоана Буковска.

Ясно е като бял ден каква е причината русокосата красавица да се раздели с единствената си театрална роля, след като се раздели и със съпруга си. Режисьор на спектакъла е нейният бивш свекър – Бойко Илиев.

Очевидно след като актрисата вече не е обвързана със сина му, режисьорът не се чувства длъжен да продължава да работи с нея.

За Саня и без това се твърди, че има доста спорни качества като актриса и единствената причина да й дават роли е влиятелното семейство на мъжа й.

Сега вече тази причина отпада, а красавицата с големите очи остава без абсолютно никакви професионални ангажименти, писа „Уикенд“.

В „Поручик Бенц” хубавата блондинка играеше с един от най-добрите приятели на Ники Илиев –Любомир Ковачев, както и с Ивайло Захариев, когото тв зрителите познават като Мартин от „Под прикритие”.

Двамата остават на сцената, но вече им партнира Йоана Буковска. Според тях, режисьорът е направил най-добрия възможен ход, като се е отървал от бившата си снаха и е сложил на нейно място далеч по-талантливата, макар и не така млада Йоана.

Саня не става за нищо! Без Ники Илиев и семейството му ще умре от глад”, смятат фенове на театъра.

За момента нито Саня, нито Ники признават за раздялата си. Уволнението на актрисата обаче е доказателство, че е скъсала отношенията със семейството на младия актьор и режисьор.

Според запознати, двамата все още се опитвали да изглеждат като двойка пред другите само заради филма на Ники „Нокаут”, в който Саня играе главна роля.

„Когато го свалят от екраните на кината, ще признаят, че са разделени”, смятат познати на артистичното семейство.

Коментари
Зареждане...