След траура: Емилия се връща на сцената!

Емилия захвърли траура и поднови музикалните си изяви.

След катастрофата, в която тя, годеникът й – арабският бизнесмен Жорж Башур и синът му Феди пострадаха, а впоследствие момчето почина, Емилия обяви, че прекратява участията си за неопределен период от време.

Меломаните останаха, меко казано, изненадани от новината, че пайнерката се връща на сцената,тъй като очакваха певицата да не поема ангажименти около половин година.

Няколко седмици след смъртта на Феди Башур Емилия сподели няколко фотоса в социалната мрежа, на които позира с обувки на висок ток, дело на световноизвестните марки „Алберта Ферети“ и „Долче и Габана“.

Това разгневи последователите, които споделиха, че е редно в 40-те дни след загубата на доведения си син Емилия да се отдръпне от публичното пространство.

,,Преустановявам участията си за нео-граничен период“, бе споделила пайнерката, която очевидно вече се чувства по-добре и е готова да се върне към стария си начин на живот.

Според най-верните фенове на певицата тя използва музиката като лек за мъката си.

Емилия винаги е била от дейните изпълнителки на музикална компания „Пайнер“ и едномесечната пауза със сигурност се е отразила върху психиката й.

Част от почитателите й са щастливи, че ще видят своята любимка отново на сцената, тъй като по този начин и самата певица ще се откъсне от ежедневните си мисли, пише „Телеграф“.