Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

След „ВИП Брадър“: Гала напуска Стефан, разкрила изневяра!

Гала не може да си намери място от яд. Водещата на „Кафе“ била толкова бясна на Стефан, че се чудела дали да не го изпъди от общия им дом веднага след финала на „ВИП Брадър“

До крайното решение стигнала, след като докопала мобилния телефон на половинката си и се натъкнала на негови любовни кореспонденции с други жени, пише ХотАрена.

При влизането си в риалити шоуто Стефан бил задължен да остави апарата навън, като той, естествено, го поверил на жена си, която го отнесла у дома.

Гала нямала намерение да бърника в телефона на любимия си, но женското й любопитство надделяло и тя се изкушила да провери съобщенията в профилите му в социалните мрежи, писа „Ретро“.

Тв звездата с изненада открила, че Стефан от месеци флиртувал, уж невинно, със свои интернет ухажорки. Водещата изпаднала в шок и неистов плач и започнала да звъни на най-близките си приятели, за да им иска съвет как да постъпи.

Всички били на различно мнение, но в крайна сметка тя като се поосвестила, решила да изчака до финала на „ВИП Брадър“ и чак тогава да му търси сметка.

Подобна случка имало и преди, но Стеефан знаел как да манипулира Гала и затова тя му простила. Тяхното запознанство също е възникнало по този начин – докато бизнесменът бил още женен двамата започнали SMS кореспонденция.

След като започнали да хлътват през чата двамата се срещнали, няколко дни след което решили да напуснат тогавашните си половинки и да заживеят заедно.

Коментари
Зареждане...