Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Смарт кондом умело следи сексуалната активност

Ако смятате, че ароматизираните презервативи, тънките или тези, които предоставят по-интензивно удоволствие, са най-голямата новост по пътя към сексуалното удовлетворение и забавление, това определено ще ви изненада.

Умен презерватив умело следи сексуалната активност

Презервативите не са просто начин за предотвратяване на нежелана бременност и защита срещу болестите, предавани по полов път, те могат да бъдат много повече.

Последната новост в тази област е известна като „умен презерватив“. Този последен вид презерватив, известен като i.Con, може да ви помогне да разберете колко са калориите, изгорени по време на секс.

Какво представлява i.Con?

Ако смятате, че i.Con е истински презерватив, грешите. Той всъщност представлява пръстен, който се поставя над самия презерватив.

Следователно, трябва да носите презерватив, а този „умен“ пръстен ще ви даде информация за представянето ви в леглото. За разлика от обикновения презерватив, i.Con може да се използва многократно.

 

„Умният“ презерватив може не само да даде информация за изгорените калории, но също така и за броя на тласъците, скоростта им, продължителността на акта и честотата на секса.

Освен това той може да ви помогне да разберете колко различни пози сте опитали през изминалите седмица, месец или година. Размерът му може да се регулира, с помощта на функция за настройка, за да осигури максимален комфорт.

Иновативният i.Con също така е лек и водоустойчив и по никакъв начин не се отразява на сексуалното представяне.

Коментари
Зареждане...