Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Смъртна прокоба над порното: 4 от най-сексапилните порно актриси починаха мистериозно… Бившата им колежка ли стои зад това?

Оливия Нова

Смъртна прокоба е надвиснала над порното. Четири от най-сексапилните, цицорести и разюздени актриси умряха за отрицателно време по мистериозен начин.

Но не смъртта на актрисите е толкова шокираща, колкото зловещият пост в социалните мрежи, пуснат от бившата колежка на момичетата – порно звездата Тила Текила.

Тила Текила

Тила Текила обяви радостта си от смъртта на 20-годишната порноактриса Оливия Нова.

Тя заяви в социалната мрежа, че се е молила за това, пишат световни медии. Освен това Текила каза, че се е молила за смъртта на други актриси, така че порно индустрията чака нови трагедии.

Оливия Нова

Смъртта на Оливия Нова стана известна по-рано през януари. Причините за смъртта понастоящем не са установени.

Дали молитвите на Тила Текила имат нещо общо?  Самата Тила в момента се изявява като блогърка и има десетки фенове във Фейсбук.

Оливия Нова

Тя призовава хората към молитви и твърди, че е станала религиозна и често цитира пасажи от библията. Независимо от това си позволява и да кълне.

Освен порноактрисите наскоро прокълна и педофилите, пожелавайки им върху лицето им да им излязат циреи, за да ги разпознават и да бъдат наказани.

Коментари
Зареждане...