Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Смразяващи кадри на Джино от катастрофата и забавни снимки като млад

Джино Бианкалана качи ужасяващо видео в профила си в социалната мрежа.

На кадрите в клипа се сменят снимки от катастрофата и от периода, в който бившия на Джена лежа в болница. На фотосите се вижда кракът на победителя от „VIP Brother„, който буквално прилича на пихтия, обагрен е в различни цветове и целият е в шевове.

От кадрите си личи, че катастрофата, която преживя Бианкалана е била наистина свирепа и е истинско чудо, че е жив и дори вече може да ходи отново.
КАДРИ КАТАСТРОФА

Джино Бианкалана определено е сред най-колоритните участници в шоуто. Много често той бе критикуван заради прекаленото внимание, което обръща на външния си вид и грижите, които полага за себе си.

Не остана и незабелязано, че Джино се гримира – слага си фондьотен. Оказва се, че причината не е метросексуалността на Джино и неговата прекомерна суетност, напротив – истината е, че половината му лице е стоманено, заради операции, които е преживял.

Така едната част от него излежда мъртвешки бяла, а Джино приквива това с малко цвят.

Изглежда, че в младежките си години, Джино също е имал атрактивен външен вид. Доказателство за това за снимките, които запалиха мрежата в последните дни. Какво мислите?

  
Коментари
Зареждане...