Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Стойте далече от тях! Топ 5 на най-големите златотърсачи в зодиака!

5.Риби

Когато става въпрос за пари, Рибите са напълно зависими от настроението. Когато са в добро настроение са готови да помогнат, дори ще си свалят ризата от гърба. Но ако не са на кеф, не очаквайте да се разделят дори със стотинка.

 

4. Телец

Удивителен знак. Те се опитват да живеят на чужда сметка постоянно, като в същото време следят до стотинка своето състояние и обмислят всяко плащане. Но ако разберат, че имате истински финансови проблеми, те незабавно ще помогнат.

3. Рак

Раците са практични, на моменти – стиснати. Или просто тяхната практичност създава впечатление, че трудно се разделят с парите. Във всеки случай няма да видите представител на тази зодия да пилее банкноти за глупости. Затова ако се вгледате във вещите му – всички са необходими и полезни.

2. Дева

Представителите на този знак не обичат да харчат пари за другите. Те могат да се разделят с известни суми само ако усетят ласкателно отношение, което да погали егото им. Но имайте предвид – колкото са ви дали, в един момент ще поискат равностойната сума да бъде върната.

1. Козирог

Това са лидерите в класацията по сребролюбство. Готови са да минат през трупове, за да стигнат до върха. Козирогът е много мнителен и мисли, че всеки иска да го измами.

Коментари
Зареждане...