Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Странните видове женски оргазъм

Случвало ли ви се е, както си лежите, близо до партньора ви, да си задавате един куп въпроси, свързани с Големия взрив?

Онзи, който може би този път ще ви споходи. Колко още ми трябва, за да свърша? Коя позиция ще ми помогне по-бързо и изобщо да получа оргазъм?

Възможно ли е всеки път, когато правя секс да крещя от удоволствие? Питания, на които отговорите може би се крият в следващите редове.

Оргазъм на зърна

Да, има и такъв. Някои жени оргазмират, когато любовникът им стимулира само зърната. Тогава се отделя окситоцин – същият химикал, който причинява контракции на уретрата и вагината по време на оргазъм. Усукването на зърната води до увеличаване на кръвния поток към гениталиите, което е възможно да отключи началото на зърнен оргазъм.

Предиграта е един от чалъмите

Колкото повече целуване и галене, толкова повече кръв на правилните места. Нещо, което ще направи женствеността ви още по-осезаема. Трябват ви между 10-20 минути стимулация, за да достигнете до кулминацията.

Само 20 секунди?! Стига толкова!

Ако мислите, че ви трябва цяла вечност, за да стигнете до върха, а той трае само няколко секунди, да знаете, че не сте много добри по математика. Средното времетраене на оргазма е 20 секунди, като по това време имате ритмични контракции на всеки 0,08 секунди. Може да ги направите по-осезаеми, ако практикувате кегел упражнения между тях.

Роди ме, мамо, с оргазъм

Колкото и да е странно, раждането понякога може да е по-приятно, отколкото е всъщност. Не е изключено, докато бебето си проправя път през родовите пътища, да докосне някои сакрални точки, които да ви накарат да стенете. Не от болка, а от удоволствие, което ще направи родилната зала едно доста интересно място.

Колкото по-шумни, толкова по-як кеф

Оказва се, че по-високите децибели по време на полов акт, може да ви сдобият с по-качествен оргазъм. Тантричният секс ни учи, че ако произвеждаме по-високи ноти, това довежда сексуална енергия в гръдния ни кош, гърлото и главата, което със сигурност няма да ни свърши оргазмена работа. Така че следващия път не вийте като повредена соц линейка, ами бъдете по-пестеливи на шум в креват Това ще направи гениталиите ви по-радостни.

Коментари
Зареждане...