Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Стресът докарал Тита до операция! Певицата се възстановявала половин година!

Хитовата певица Тита е имала сериозен здравословен проблем, заради който й се наложило да й правят операция.

Седмици след финала на X Factor – форматът, който я прави популярна, талантливата ученичка изживява най-трудния период в досегашния си живот. Въпреки че едва на 18 години, чаровната блондинка се сблъсква със ситуация, от която и до днес вади изводи за себе си.

Имах здравословни проблеми и си видях живота като на лента. От стрес ми се появи киста. Беше много голяма. Не бях лежала никога преди това в болница. Правиха ми операция, след което се възстановявах доста дълго – близо шест месеца“, споделя Христина.

Тита добавя, че музиката е найната реализирана мечта.

„Винаги съм мечтала да правя това, което правя в момента, но човек никога не си дава сметка за мечтите, докато не му се случат. Заедно със славата и всичко положително винаги има и нещо негативно, което човек не предвижда“.

Звездата на Тита изгрява в същата година, в която и на Гери-Никол. Но тогава певицата на Криско получава здравословния си проблем и стъпва на сцената със закъснение от цели две години, писа „Шоу“.

Тита отрича за пореден път да имат дрязги с Гери-Никол. Признава, че се виждат по-рядко от преди, тъй като имат различни кръгове от приятели. „А и аз съм малко по-консервативна. Но тя ме поздравява винаги, когато излезе моя нова песен, аз също й пиша постоянно“, споделя още изпълнителката на „Антилопа“.

Коментари
Зареждане...