Сузанита фучи с 200 км/ч, опряла пистолет до главата на гаджето си! (СНИМКИ)

Тийн сензацията Сузанита с поредна изцепка. Тя засне как с гаджето й се движат с 200 км/ч по магистралата, а през това време размята пистолет и пее.

Предвид факта, че батката е работил като охрана, пистолетът най-вероятно е истински. Тя небрежно си припява и го размята в близост до главата му, сложила пръст на спусъка. Едно натискане, без да иска, я дели от голяма беля.

Клипът със скоростта е заснет от шофьорската седалка. Възможно е авторът на клипа и човекът зад волана да са едни и същи – Сузанита.

Въпреки, че тя няма годините за книжка на скутер и единственото превозно средство, което й се позволява от закона е колело, тя неведнъж е демонстрирала умения зад волана.

Сузанита е сред най-скандалните персонажи у нас. Нейната фенска вълна е значително по-малка от тази на хейтърите й. Родители не спират да скачат срещу Мурадова и семейството й.

Родителите й я защитават за всичко, те дори й позволяват на крехката възраст от 15 години да пуши цигари и да води интимен живот. Тя неведнъж е споделяла клипчета в Instagram, на които е дрогирана и пуши трева.