Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Сузанита превърна Инстаграм в бойно поле! Вижте как вулгарно сече всеки дръзнал да коментира

Сузанита превърна страницата си в Инстаграм в същинско бойно поле.

Лолитката, чиито гласови данни са колкото мозъка й, т.е. – никакви, посича всеки фен, дръзнал да изрази личното  си мнение относно поведението или визията й.

Странно е, че нито родителите й, нито Агенцията за закрила на детето са в състояние да се справят с бедствието Сузанита, която е едва 15-годишна. Като се започне от това, че лолитката не спира да се хвали с пафкането на марихуана и се стигне до голите й снимки – достойни за най-хард порно  издания.

Скандалната Сузанита, която хвърля цялата си енергия да привлече вниманието върху себе си единствено със скандални изцепки, често пуска снимки, на които пуши трева. Точно това е провокирало един от нейните последователи да я попита:

„Защо се снимаш как пушиш трева, просто не схващам защо го правиш публично, не друго“.

Последва светкавичен отговор от пишман певицата: „Защото мога да си го позволя и ми дреме на масето, писанко“.

Малко по-късно постът бе изтрит, но пък последва този коментар на друг разгневен фен:  

„Мале толкова си жалка първо казваш че ти е през п….а  за мнението на хейтърите ти и после си махаш коментарите под снимките и клиповете ти може би защото те е.е какво ще кажат другите за теб.

Скъпа имаме по-малко от 1 година разлика и ако си мислиш, че си постигнала нещо в живота си се лъжеш, защото си го постигнала само заради кинтите на бащатко ти.

Хахах не знам как може да има толкова продажни хора да ти правят татуси да ти дупчат маймунския гъз на лицето и да ти обръщат толкова внимание жалка си вече не си интересна за “аудиторията”, поради простата причина, че вече си същата като останалите “красиви момичета” в България“.

Коментари
Зареждане...