Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Сузанита с приятел на 22г. (СНИМКИ)

Докато феновете на Сузанита се самозалъгваха, че тя е във връзка с кого ли не, малката тийнсензация крие от медиите татуиран младеж на 22г.

Последното момче, на което лепнаха етикета „гадже на Сузанита“ бе синът на ДесиСлава – Майки. Клюката гласеше, че г-ца Мурад отдавна му е хвърлила око и е въпрос на време да стане снаха на гласовитата му майка.

Преди това малката блондинка се разписа с няколко бързи бройки, а митовете за креватния й тефтер и списък, съобразени с възрастта й, може да хвърли в потрес всеки нормален човек.

Да, ама от близо 2 месеца Сузи Мурад се е спряла на един единствен мъж. Момчето е от Бургас, твърди Хотарена. Татуираният здравеняк е и „тревоман“. Явно родителите й одобряват партньорите й, независимо колко лош пример биха могли да бъдат за ученичката.

Наскоро младата двойка е била участник в скандал в пловдивски хотел, но какъв точно е той, не става ясно. Най-вероятно става дума за забранени субстанции.

Половинката на Сузанита е набор 95, макар че изглежда по-възрастен. Щерката на Охран Мурад пък отдавна даде заявка, че само батковците влизат в интимната й класация.

Коментари
Зареждане...