Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Сузанита: Всички клюки за мъже са лъжа! Аз съм сериозно обвързана от два месеца! (СНИМКИ)

Докато феновете й спрягат името й с други видни и незнайни ергени, то Сузанита е удобно настанена в прегръдките на приятеля си. 

Последният, на когото лепнаха етикета „гадже на Сузанита“ бе синът на ДесиСлава – Майки. Клюката гласеше, че г-ца Мурад отдавна му е хвърлила око и е въпрос на време да стане снаха на гласовитата му майка.

Преди това малката блондинка се разписа с няколко бързи бройки, а митовете за креватния й тефтер и списък, съобразени с възрастта й, може да хвърли в потрес всеки нормален човек.

Да, ама от близо 2 месеца Сузи Мурад се е спряла на един единствен мъж. Момчето е от Бургас, разкриват в анонимен сигнал като е добавено, че татуираният здравеняк е и „тревоман“.

Явно родителите й одобряват партньорите й, независимо колко лош пример биха могли да бъдат за ученичката.

Информаторът ни твърди, че младата двойка е била участник в скандал в пловдивски хотел, но какъв точно е той, не става ясно. Най-вероятно става дума за забранени субстанции.

Половинката на Сузанита е набор 95, макар че изглежда по-възрастен. Щерката на Охран Мурад пък отдавна даде заявка, че само батковците влизат в интимната й класация.

Коментари
Зареждане...