Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Сузанита загаджи синът на своя колежка! Няма да повярвате с коя певица ще се сроди!

Певицата Деси Слава скоро може да се сдобие с кандидат-снаха, която има по-скандален имидж и от Галена. Това е почти невръстната й колежка Сузанита.

Момичето било много влюбено в сина на Деси – Майки, а родителите не спирали да я насърчават в това увлечение.

Орхан Мурад и жена му Шенай познавали Майки от съвсем малък и много го харесвали. Смятали го за добро момче, а майка му – да идеална „свекърва” на момичето си.

Макар за пред хората да твърдят, че застават зад всяка стъпка на Сузанита, включително зад най-скандалните й изяви, те всъщност много се притеснявали, че дъщеря им е тръгнала по много лош път.

Тя сменя гаджетата си почти през месец и родителите й се надявали, че благодарение на Майки това може да се промени, пише „Уикенд“.

Самата Сузи доскоро не обръщала никакво внимание на сина на Деси Слава. Тя си падала по по-големи и добре сложени батковци, а Майки до преди няколко месеца беше най-обикновено пухкаво и свито момче, пълно с комплекси за малоценност, по което нито едно момиче не се заглеждаше.

Напоследък обаче той сериозно е отслабнал и възмъжал. Покрай „доведения си татко” – боксьора Благой Найденов, започнал да спортува и вече се хвалел с много фенки сред момичетата на своята възраст.

Една от най-запалените му почитателки била Сузанита. Понеже родителите им са колеги, двамата се познават, откакто се помнят. Но чак сега между тях започнали да прехвърчат искри.

И докато семейство Мурад е много ентусиазирано от идеята да се „сроди” с Деси Слава, за нея не е съвсем сигурно, че би одобрила подобно стечение на обстоятелствата.

Певицата обаче се успокоявала, че синът й още е малък и всяко влюбване е ден до пладне.

Коментари
Зареждане...