Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Сузанита: Започнах с момчетата на 12 години!

Сузанита счита, че изобщо не е рано, за да се сблъска очи в очи с голямата слава. Смята, че времето е такова – всички на нейните години са надраснали възрастта си заради интернета, ГМО храните и телевизията.

Затова и аз, и моите връстници разсъждаваме по друг начин, сега е нашето време!“, отсича блондинката, като добавя, че успехът от лятото насам я е променил и вече е наясно с какво иска и с какво не иска да се занимава.

Сузан Мурад проговори и за снимката с халата, който обеща, че при определен брой лайкове и споделяния, да съблече. Оказа се, че това дошло от фалшив профил на певицата и тя не би се разсъблякла толкова евтино.

На въпроса на „България Днес“ – дали не смята, че не пробива с гласови данни, а със скандал, Сузи отговори, че баща й е живият пример как човек с талант, но без визия и скандал не е интересен.

А при мен започна обратното. И ето – цяла България знае за мен. А за рап парчетата не трябва много глас, а и рапирам перфектно“, заяви малката девойка.

Две неща родителите й категорично са й забранили – наркотици и алкохол. За татуировките са били по-благосклонни.

Майка й я придружава на всяко нейно участие и зорко следи дали Сузи пие нещо спиртно. Старае се да се храни здравословно и е спряла дюнерите.

На запитването дали не е много малка, за да се показва полугола, Сузан отсече, че в социалните мрежи има много по-разсъблечени и много по-малки от нейната възраст момичета, но тях никой не ги закача, тъй като не са деца на известни родители.

Сузанита признава, че е имала „детски връзки“, които са започнали от 12-годишна възраст. Споделя, че едва сега си има гадже, с когото правят не секс, а любов, тъй като се обичат.

Най-голямата глупост, която тя е чела за себе си е, че майка й послушно е стояла на касата, за да плати силиконовите й джуки и цици. Сузан в момента няма подобрения и не смята, че на този етап са й нужни.

Коментари
Зареждане...