Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Свалят Слави от ефира заради просташки език

Шоуменът Слави Трифонов ядоса СЕМ. Стотици зрители изпращат ежедневно писма до медийния регулатор, с искане „Шоуто на Слави” да слезе от екран.

Най-честите искания са за използваният вулгарен език и агресивно, арогантно поведение на екипа и водещия, пише „Шоу”.

Спрете този водещ! Не можем да търпим повече! Преля всякакви граници!”, са част от съобщенията, постъпили в регулатора. Председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов пък сподели, че СЕМ не е упълномощен да спира или сваля от ефир тв предавания.

„Понякога исканията са невъзможни и абсурдни, но от гледна точка на зрителите това не е така”, разкрива Лозанов.

„Шоуто на Слави” удря всички рекорди за просташко и вулгарно предаване. Безумно е как това долнопробно шоу, което излага цяла България все още не е свалено от ефир”, гласи гневен коментар на тв зрител.

Справка показва, че годишно в СЕМ пристигат близо 6000 сигнала срещу телевизионни предавания.

Освен „Шоуто на Слави”, на прицела на аудиторията са още „Съдебен спор” / за нарушаване на човешките права/ и „Съдби на кръстопът” /заради неподходящ час на излъчване/.

Всички те не остават без отговор.

Междувременно певецът Дамян Попов погна Слави заради нападките му срещу Дивна. Както е известно, певицата катастрофира с приятелката си Кристин Илиева, като последната е в много тежко състояние.

С пост в мрежата Слави заяви, че Дивна заслужава затвор за престъплението си. Дамян Попов обаче побърза да я защити.

„Много е лесно и любимо да нападаш човек, когато е най-слаб и уязвим. Да ме извинява г-н Трифонов, но тезата му е безкрайно абсурдна. Да сравниш случая на Дивна с Максим Стависки е безумно.

Дивна не е убила никого (И Слава Богу!), нито е употребила наркотици, или алкохол”, пише още Попов.

„Явно всички, които хейтват и нападат са безгрешни шофьори и никога не са превишавали скоростта, или може би са застраховани от инцидент на пътя! Желая бързо оздравяване ни на двете момичета!!!”, каза още той.

Коментари
Зареждане...