Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Светлана и Гущеров с таен годеж! (Подробности за събитието)

Бившият съпруг на певицата Мария – Христиан Гущеров и плеймейтката Светлана Василева си спретнаха таен годеж.

По план събитието трябваше да бъде помпозно. 80 гости плюс гост изпълнители. Нещо като мини сватба.

Вестник Телеграф обаче разкри, че годежът е минал изключително скромно. Причината да е не направят мащабно парти бил бащата на младоженеца – Добромир Гущеров, който бил категоричен, че ако синът му вземе Светлана за жена, ще го лиши от всякакви финансови облаги.

Именно по тази причина, Арестуваният наскоро за побой Христиан Гущеров-младши и Светлана решили да направят таен годеж, с надеждата бъдещият свекър да не разбере.

Гощавката се е състояла в Правец, като вместо първоначално обявената дата – 28 януари, това се е случило на 27-ми вечерта. Промяна е имало не само в датата, но и в мястото. На скромната вечеринка са били общо 10-15 човека.

До Гущеров била майка му. Родителите на Светлана също присъствали.

Единствения липсващ от гощавката се оказа Добромир Гущеров, който както вече стана ясно е твърдо против втората сватба на сина си. Част от първоначално поканените гости също били част от събитието.

Фактът, че е нежелана от свекър си определено вгорчи празника на Светлана. В последните дни, единственото, което я зарадвало бил джипът – подарък, но и той се оказа не на нейно име и на лизинг.

Близки до семейство Гущерови пък били категорични, че до сватба между двамата няма да се стигне.

Екип на „Телеграф“ потърси Василева за коментар, но тя не вдигна телефона си.

Мобилният на Христиан Гущеров беше вдигнат от негов приятел, който заяви, че ще му предаде, но до приключване на редакционния брой, бизнесменът не върна обаждане.

Коментари
Зареждане...