Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Светлана проговори за сватбата: Обидена съм! Бащата на Хриси не ни уважи!

Както съобщихме днес по-рано, Светлана и Християн Гущеров официално са семейство.

Светлана допълни, че свекърът й Добромир Гущеров не е присъствал на подписването, предаде „Телеграф“.

Двамата сключиха граждански брак на 1 юли, а датата е избрана от майката на бизнесмена.

„Подписахме, вече съм омъжена жена. Гражданският брак беше на 1 юли. Датата я избра майката на Хриси. Някак символично е – нов месец и ново начало. Чувствам се много добре, различно е. Бяхме в тесен кръг – аз, Хриси, моето и неговото семейство. Добромир не беше тук“, споделя Светлана.

Според блондинката свекърът не присъствал заради неотложни ангажименти, но злите езици споделят, че Добромир е категорично против избора на наследника си.

Близки до плеймейтката споделят, че невестата била много огорчена от факта, че Гущеров-Старши не ги е уважил, но си мълчала пред Младши, за да не го но обиди.

❤️ @hristian_gushterov

A post shared by Svetlana Gushterova (@svetlana_gushterova) on

„Реших на подписването да съм с къса рокля, защото ще съм с дълга на самата сватба. Всъщност тогава ще сменя два тоалета. Обичам този по-кукленски стил, исках да съм като Барби за подписването, затова оставих косата си пусната, заложих и на различен от очаквания тоалет“, заяви тя.

Припомняме, че това е първи брак за Светлана и втори – за Гущеров. Той вече мина под венчило с фолк дивата Мария, с която  се разведе миналата година.

Коментари
Зареждане...