Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Светлана Василева бременна от бившия на Мария

Светлана Василева, която е сред новите попълнения на Биг Брадър може да носи наследника на Християн Гущеров.

Плеймейтката нашумя покрай връзката си с бившия на фолкпевицата Мария – Християн Гущеров. По всичко личи, че отношенията им вървят към по-сериозна крачка.

Наши достоверни източници докладваха, че са видели блондинката да си купува тест за бременност от аптека, само три дни преди да прекрачи прага на най-коментираната къща.

Като нищо може да се окаже, че в Къщата има още един обитател, който се е скрил в коремчето на Светлана. Покупката на теста за бременност ясно доказва, че милионерският наследник и новата му избраница не ползват предпазни мерки и вероятно се опитват да се сдобият с наследник.

Гущеров не крие желанието си най-после да стане баща. И макар плеймейтката от Търговище да е лаконична за любовната си афера с богаташа, на влизане в „Биг брадър“ каза:

„Аз съм с Християн Гущеров. Имам всичко, което съм искала да постигна. Адски щастлива съм и не ми пука за нищо“.

Светлана Василева в компанията на Християн Гущеров и Азис

Дали обаче едно дете се вписва в плановете й – предстои да разберем.

Скандалната плеймейтка е отскоро с Християн, но вече живее в дома му. Дори наскоро засне фотосесия в луксозната къща на милионера. Някои ще сметнат, че е твърде рано да мислят за деца, а други пък са категорични, че тя само това гледа, за да го върже с доживотна издръжка.

Най-скандалното е, че блондинката и бившата на богаташа – фолк звездата Мария, бяха близки приятелки.

Именно блондинката утешаваше изпълнителката на „Червения картон“ след раздялата, след което й заби нож в гърба.  За разлика от миналото си участие в шоуто, този път Светлана влиза с по-голямо самочувствие.

Решена е да се бори за победа. Моли се само да няма пак мисия с образователни въпроси, които да я изложат като миналия път.

Красимир КРАСИМИРОВ

Коментари
Зареждане...