Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Светлана Василева отново ще се раздели с Гущеров! Милионерът я излъгал, че ще й подари кола!

Плеймейтката Светлана Василева сериозно обмисляла да зареже милионерът Християн Гущеров за втори път.

Първият път беше малко след напускането на блондинката от къщата на Биг Брадър.

Светлава Василева, Азис (отляво) и Християн Гущеров (отдясно)

Ден преди рождения си ден тя си събра багажа, натовари го с баничарка и с двеста отпраши от палата на Гущеров в столичния квартал Бояна. На партито на рождения й ден знаково отсъстваше Християн. Който между другото не бил дал и един лев за купона.

Няколко дни по-късно обаче Гонзовица се върна при милионерския наследник и двамата даже си пуснаха обща снимка в социалните мрежи.

Светлана Василева отпразнува рожденния си ден без милионерът Християн Гущеров

Това разбира се не станало по любовни причини. Просто Християн и бил обещал, че ще и купи нова кола и ще и отпусне месечен бюджет за харчове. Малко след това Василева започна да дава интервюта, в които обясняваше как станала на 30 години и е време да има деца.

 

От 27 декември миналата година когато Светлана и Гущеров се събраха за втори път до ден днешен обаче Гонзовица не е получила….. кола.

През този период двамата си пуснаха няколко снимки, тя се снима с майка му. Всичко хубаво, но снимка на кола няма.

Този безспорен факт много притеснява плеймейтката. Тя се чувствала за втори път прецакана.Първият път го беше напуснала, защото я държал на сухо и без кеш. Сега кошмара май се повтарял, оплаквала се блондинката.

 

Клюки научи, че това не са единствените тъмни облаци над главата на Василева. Таткото на Християн бившия депутат и бизнесмен Добромир Гущеров по никакъв начин не виждал Гонзовица като снаха. Коментирал, че тази няма никаква професия и само ще му точи парите.

Коментари
Зареждане...