Светлана Василева си татуира Християн! (СНИМКИ)

Плеймейтката Светлана Василева и бизнесменът Християн Гущеров продължават все така да се носят на крилете на любовта.

Годеницата на Гущеров не спира да се хвали с щедростта на любимия си, тагвайки го в селфита на луксозни дестинации в Instagram.

Изглежда Светлана също е успяла да намери начин да се отблагодари за вниманието и грижата на любимия си, като перманентно го маркира върху кожата си.

Плеймейтката качи story в профила си в мрежата, в което показа най-новата си татуировка. „Изненадващо“ тя е не друго, а буквичката „Х“, която е и първата от името на Християн.

Мястото е стратегически избрано, за да подчертава отдадеността и верността ѝѝ към бизнесмена – безименния пръст на лявата ръка, точно над огромния годежен пръстен, с който блондинката се хвали от началото на годината.

На Запад, а и вече у нас, нерядко двойки си татуират инициали на половинката на пръста, които носят символиката на халка.

Самата Светлана още от началото на романса си с Християн не крие, че копнее да стане следващата г-жа Гущерова и откакто афишира връзката си с бившия на фолк певицата Мария, плеймейтката наводни профила си с общи селфита и обяснения в любов.

Тя тагва половинката си в почти всички свои селфита или пък пише коментари, в които повтаря колко го обича. Последното ѝ стори не прави изключение като към него има добавена емотиконка сърце с надпис „Обичам те“.