Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тамара Георгиева излъга за световната титла!

Мис България 2017 Тамара Георгиева, станала известна с големия си нос, подведе обществото, споделяйки, че е коронясана за Мис Планет 2018 за красота, титла, с която в действителност се е окичила украинката Елена Фирут.

Конкурсът „Мис и Мистър Планет 2018“ раздава по четири първи награди, две за мъже и две за жени съответно в категория „Красота“ и втора в категория „Талант“.

За „Мис Планет Красота“ журито е избрало представителката на Украйна, а първата й подгласничка е от Грузия. Този конкурс малко прилича на Златния Орфей, където почти всички получаваха награди.

Та и тук е така, раздадени са около 16 награди, сред които е и Мис Талант на Тамара Георгиева, пише Lifeonline.bg.

Между другото, Тамара не е единствената участничка от България в конкурса състоял се в хотел в Тбилиси. На състезанието нашенката се представи с новия си обонятелен орган, който се принуди да оперира след критиките, които отнесе заради него и незаслужената според повечето победа на Мис България.

Може би за да докаже, че с нововъведенията е способна да покори целия свят, тя се самопровъзгласи за победителка в конкурс за красота, премълчавайки, че е участвала в конкурс за таланти.

Източник: hotnews.bg

Коментари
Зареждане...