Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тъмна тайна крие Динко: Убил човек в катастрофа! Ето кой го покри, за да не го осъдят

Финалистът от „Биг Брадър: Most Wanted“ Динко Вълев крие по – ужасяваща тайна от няколкото шамара, които раздаде на арабските несретници в близост до границата ни с Турция.

Негови съученици издават, че в тийнейджърските си години „ловеца на бежанци” бил замесен в ужасяващо ПТП, при което загинал възрастен мъж, писа „Таблоид”.

Таткото на Господин, както е кръщелното име на селския мачо, успял да го покрие в чужбина и така да му отърве кожата от наказателно преследване.

Преди фаталните 13 лета Динко, в компания с още четирима негови приятели, се прибирал по нощите към Ямбол след няколкодневен купон в с. Дражево във вилата на един от аверите. Групичката се возила в колата на таткото на „ловеца” – Въльо Вълев.

 Малко преди да влязат в града младежите се ударили челно в лада, като в последвалото меле водачът на съветския автомобил загинал на място. Все още не е ясно кой от бандата е управлявал колата, а делото било засекретено, тъй като и петимата младежи били малолетни към момента на трагедията.

В града край Тунджа обаче се кълнат, че именно Динко е бил зад волана, а всички са били обилно наквасени с алкохол. Още на следващата седмица бизнесменът Въльо успява да изкара синчето си в чужбина, първо в Гърция, а оттам във Финландия. Д

инко изкарал 13 месеца при роднини на татко си в странство, а през това време родителят му се погрижил следствената експертиза на два пъти да се провали поради неспазване на процедурата.

В крайна сметка прокуратурата не завела дело, а гражданският процес, който се опитват да спретнат роднините на жертвата, бил прекратен по давност.

Въпреки инцидента Вълев не си взел особена поука и до днес е известен в Ямбол и околността като див и безразсъден шофьор, който дава газ до ламарините по калните селски пътища.

Ловеца на бежанци не случайно таи особена почит към паметта на наскоро починалия си татко Въльо, който цял живот го е измъквал от проблемите след глупавите му изцепки.

Дори в къщата на „Биг Брадър“ 30-годишният бабаит не пропусна да отдаде дължимото на своя родител.

Коментари
Зареждане...