Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тъмната страна на Девите

Всяка зодия има своите добри и лоши страни. Така е и с Девите – тези иначе така любезни персони, които подхождат с разбиране към всеки човек, имат своите тъмни страни, които проявяват в определени ситуации.

Техните проблеми са по-сериозни от вашите

Девите са склонни да драматизират. Заради това ги наричат „кралиците на драмата“ в зодиака. Ще се убедите, когато им споделите даден проблем. Една Дева винаги ще даде пример със своя собствена ситуация, поставяйки акцент върху по-голямата ѝ сериозност.

Всичко трябва да си е на мястото

Девата обожава реда и подредбата. За нея дори най-малкото разместване на мебелите, което не е по неин вкус, е немислимо. Девата е способна да вбеси околните, преподреждайки дори коледната им украса.

Прането се простира под конец и по точно определени критерии. Съдовете се редят върху сушилнята по цветове и големина. Изобщо, светът на Девата е съвършено подреден и всяко вмешателство може да предизвика яростна съпротива от страна на тази зодия.

Те са перфекционисти

Девите са истински перфекционисти във всичко, което правят – не само в работата си, но и в домакинството, връзките, отглеждането на деца, приятелствата си.

Никога нищо не е достатъчно добро, според тях. Понякога са склонни да се самобичуват, защото смятат, че не са се справили добре. Съответно изискванията им към другите са също големи.

Вманиачават се по външния си вид

Девите са земни зодиакални знаци с особен фокус върху тялото си. Техният стремеж към идеално изглеждаща фигура може да се превърне в страст. Девата е склонна да се изтощи до краен предел, само за да постигне перфектната визия. Това понякога застрашава здравето им, защото те никога не са напълно доволни от постиженията.

Склонни са да съдят другите

Тази тяхна склонност идва от убеждението им, че са винаги прави, че вкусът им е най-добрият, че методите им са най-правилните. Ето защо Девите осъждат другите, без да се опитат да погледнат с техните очи, макар за момент.

Девите са много критични

Без да го правят с лоши чувства, в повечето случаи Девите ще ви критикуват за всичко, което правите, как изглеждате, какво казвате, какво обичате. Те просто са убедени в собствените си вкусове и няма сила на земята, която да ги накара да се разколебаят.

Те са инати 

Девата винаги има мнение. Обикновено то се различава от това на околните. Не го правят нарочно. Такава е природата им. Когато мнението им се сблъска с вашето, те често проявяват инат и не отстъпват.

Настоятелно търсят вашето одобрение 

Понякога Девите могат да са доста досадни, защото непрекъснато се нуждаят от похвали и поощрения. Тъй като се перфекционисти, те имат необходимост от това усилията и успехите им да бъдат забелязвани. Тази тяхна черта може да предизвиква непоносимост у някои хора.

Коментари
Зареждане...