Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тъмните тайни на Холивуд: 5-те холивудски звезди, извършили убийство!

Рапарът Снууп Дог

Никой не е застрахован срещу допускането на грешки. Дори бляскавите звезди от червения килим вършат неща, за които по-късно съжаляват.

Някои грешки обаче, са много по-сериозни и фрапиращи от други и за тях се плаща висока цена. Като убийството например.

Вижте знаменитости, които са отнели човешки живот:

Лора Буш

Лора Буш, съпругата на президента Буш

Когато била в гимназията, съпругата на Джордж Буш-син не спряла на знак „Стоп“ и блъснала с колата си друг автомобил. Шофьорът бил съученик на Лора. Той загинал на място.

Матю Бродерик

Матю Бродерик заедно с бившата си съпруга Сара Джесика Паркър и синът им

Актьорът бил на почивка в Ирландия, когато предизвикал катастрофа и двама души загинали.

Ребека Гейхарт

Ребека Гейхарт

Актрисата Ребека Гейхарт е популярна с участията си предимно в сериали. Преди време тя прегази с колата си 9-годишно момче. Не е ясно дали е била под влиянието на алкохол и наркотици, с които е злоупотребявала.

Снуп Дог

Рапарът Снууп Дог

Рапърът е обвинен за съучастие в убийство през 1993 г.. Според прокурорите той и бодигардът му са убили гангстер от конкурентна банда. След години на съдебни битки Снуп Дог бе оправдан.

О Джей Симпсън

Актьорът О Джей Симпсън

Популярният състезател по американски футбол и актьор бе обвинен в хладнокръвното убийство на жена си и любовника ѝ. Той бе оправдан през 1995 г, след дълъг процес, станал известен като „делото на века“.

След дългото дело – 120 свидетели, 45 000 страници доказателства и 1100 улики – О Джей беше оправдан, защото липсваше хладното оръжие. Въпреки това много хора са убедени, че той наистина е извършил престъплението.

Коментари
Зареждане...