Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тънката разлика между сексапилност и вулгарност

Жените са готови на всичко, за да изглеждат добре. Хвърлят много усилия и пари, за да се почувстват секси и да замаят главите на мъжете.

Но много често нещата излизат от контрол и вместо дамата да изглежда секси, от нея лъха вулгарност.

Според Стив Уард – специалист в междуполовите отношения, както сам се нарича, и изпълнителен директор на агенция за запознанства, жените не бива да залагат на прекалено провокативния и мръснишки вид, ако искат един мъж да ги вземе на сериозно.

За Стив има много голяма разлика между това да заведеш една жена в спалнята и да я представиш на родителите си.

 

„За мен една дама, която се е облякла предизвикателно и вулгарно, отправя следното съобщение към мен – нямам особено голямо уважение към себе си, затова се опитвам да впечатля околните с разголеното ми тяло.“

„Нямам нужда от спалня, за да докажа женствеността си. Мога да демонстрирам също толкова сексапил, докато бера ябълки от дърво или стоя под дъжда“. – Одри Хепбърн

Уард определя мръснишкия външен вид като престаравене от страна на жената, докато сексапилът просто идва от вътре. Жените могат да изглеждат секси и в същото време уверени в себе си, интелигентни и сериозни, докато мръсниците не могат.

„Едни от най-сексапилните дами, които съм виждал, са носели обикновен потник и клин за йога, или памучна лятна рокля. Секси означава увереност и усмивка, а не дрехи и обувки“, споделя Уард.

Коментари
Зареждане...