Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Танцьорката Гентиана Халити посече новите плеймектки : Всяка втора си мисли, че е следващата Николета, но повечето стават само „компаньонки“!

Гентиана Халити коментира изгряващите плеймейтките, започвайки от Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова.

За най-новата изкусителка Генти заяви, че е хубаво и секси момиче, но до там.

Има поредица изказвания, които не й правят чест и самочувствието, което демонстрира, е на базата на нищо! Човек преди всичко трябва да бъде човек! Не може да се мислиш за кралица, а да си просто едно момиче“, отсече Халити пред „България Днес“, като добави, че Нора се държи доста инфантилно и леко пред камера.

Нора Недкова

Всяка кандидатка за плеймейтка си мисли, че ще стане втората Николета, но повечето стават само проститутки и затова се отдръпнах от тези среди. Казвам повечето.

Има много невероятни момичета, умни, които успяват да си завъртят нещата. Изцепките на Нора не са малко и са една след друга, но въпреки това не мога да кажа, че я считам чак за нелепа.

Най-нелепото и глупаво същество, появявало се в ефир, е така наречената певица Нори, или както там й беше сценичното име. Буквално с отворена уста съм я гледала и слушала“, посече съвременните кандидат-плеймейтки Халити, пише ХотАрена.

Гентиана Халити

За силиконовите импланти заяви, че когато една жена има визия, за съжаление набляга само върху нея в повечето случаи.

На въпроса защо, според нея, момичетата, които се хвалят, че са на екзотични места, никога не са с мъже на снимките, Гентиана е категорична:

Повечето момичета, които имат това удоволствие да посещават подобни дестинации, са компаньонки. Абсолютен факт. Занем се, както обичам да казвам“.

Коментари
Зареждане...