Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тази вдовица е била с над 100 мъже за последните 10 години! (СНИМКИ)

Гуенет Лий е най-интересната жена, която някога сте виждали! Тя е 47-годишен финансов консултант с интригуващо занимание – излиза само с женени мъже.

През последните 10 години е успяла да бъде с повече от 100 мъже.

Всичко започнало след загубата на съпруга ѝ и продължава до днес. Интересното е, че дамата не нарича това изневяра, а перфектно решение за не толкова щастливите съпрузи. Освен това, дамата е сигурна, че това не е просто изневяра, а начин да се спаси брака.

Повечето съпруги са знаели това, но предпочитали да запазят мълчание, защото в ядрото си много искали да имат щастлив партньор. Според Гуенет, всичко това е много добра помощ и помага за отношенията между двойките.

„Във Великобритания има доста двойки, които живеят в кризи и постоянно се лъжат. Повечето са хора на средна възраст с деца и рядко осъзнават какво могат да си причинят. Всички са страшно заети с работа, децата, борят се със стреса и дори не подозират, че това съсипва и тях.

Жените просто изключват сексуалните си отношения и това причинява сериозни проблеми. Мъжете искат да получат просто повече секс, а не да се разделят с жените си, това е целият проблем.

Аз се смятам за перфектното решение и точно като такова влизам в живота им. Не развалям бракове, просто се забавлявам, а и не влагам някакви чувства в тези действия.“

Коментари
Зареждане...