Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тази вечер в Биг Брадър Most Wanted: Людмила ще разкрие фалшивия героизъм на Динко

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted Людмила ще разкрие фалшивия героизъм на Динко и всичко това преди номинациите на живо очи в очи.

Най-известната Къща в България винаги е приютявала под покрива си цветни и емоционални герои, а отношенията между тях винаги са били полюсни – от жестоки скандали и противоречия до силна любов.

Тази вечер ще видим как изкусителната Зорница ще намери обект на своите страсти и, въпреки че винаги се радва на вниманието на мъжете, тя ще се концентрира върху един определен.

Верните ѝ приятелки Светлана и Людмила ще я окуражат, а каква ще бъде реакцията на ответната страна, предстои да разберем.

Освен с любовните трепети на Зорница, Людмила ще се занимава и с друга своя лична задача – да разкрие пред всички фалшивия героизъм на Динко.

Захажаева не скри възмущението си от Господин, когато той се опита да помогне на Луна в намирането на цигари, а днес тя отново ще потърси сметка за действията му.

Волно или не, Динко ще намеси трети Съквартирант, за да оправдае постъпката си, но истината бързо ще излезе наяве и в основния лагер ще избухне истинска бомба.

Готов ли е Вълев за война с безмилостен и аналитичен противник като Людмила, ще разберем още тази вечер.

Коментари
Зареждане...