Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Техният дом е тяхната крепост, а семейството им – най-свидното! 4-те зодии, за които семейството и приятелите са главен приоритет!

Скорпион

Те обичат малката си избрана компания и винаги я посрещат. Те винаги са център на вниманието, но не без причина.

Работата им винаги е добре свършена, защото са организирани. Те са отвратени от традиционните тържества и винаги искат алтернативни решения, които да ги разделят от топлината.

В Скорпионите винаги има вино, особено червено. Този домакин в крайна сметка ще ви се обиди, ако не пиете чаша алкохол с него. И дори ако това е обикновен ликьор.

Риби

За разлика от Скорпионите, Рибите се радват на традиционен дух. Родените в този знак могат да бъдат леко пасивни, но все пак да се наслаждават на организирането на рождени дни и празници.

Славата в дома им трябва да бъде уважавана и гостите винаги са добре дошли. Никой няма да излезе от там с празен стомах, дори и да е непланирана визита.

За кратко време те знаят какво да направят в кухнята. Рибите не пропускат шансовете да направят зимнина или домашна ракия.

Лъв

Като цар на животните царува в собствения си дом. Лъвовете са чудесни родители, които имат фантастична връзка с децата си. Те са справедливи и последователни, истински пример за всяко дете.

Те могат да бъдат голяма подкрепа и да дават добри съвети, така че те винаги са заобиколени от приятели. Тъй като те се радват на компанията, домът им често е претъпкан с гости, които винаги се забавляват.

Когато влезете в дома на Лъва, можете свободно да занесете кафе и сладкиши, но най-добре е питие. Те предпочитат старо вино и домашно бренди.

Телец

Ако имате луксозна вила с буйна градина, в която често подготвяте партита, уверете се, че там има поне един Телец. Телците винаги държат семейството да е заедно, а домът често е оборудван с много удобства.

Когато празнуват рождените дни, кръщенетата или сватба никога не спестяват и ако нямат, дори ще заемат пари, само за да бъде празненството достатъчно богато.

На тяхната маса винаги има всичко, но тъй като те се радват повече на разговори и песни, искат другите да подготвят трапезата.

Коментари
Зареждане...