Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тези 4 зодии ги очаква прекрасна снежна седмица!

wallup.net

Ето за кои зодии седмицата ще е прекрасна:

Дева

Представителите на Зодия Дева, ще започнат седмицата със събуждане сякаш са в най-изискания хотел. Следващите няколко дни ще са изпълнени с романтика и няма да ви се мърда от леглото, като знаете колко е хубаво да се поглезите и останете под завивките с любимия човек.

Естествено, това ще се случва вечерите след работа, но ще го направите специално и ще се заредите с положителни емоции за цял месец напред.

Скорпион

Типично за представителите на Зодия Скорпион е, че кипят от енергия. Именно затова тази седмица е подходяща да използвате тази енергия и да се заемете с организирането на СПА уикенд в планината, но не с компания, а само с любимия човек.

Вие обичате екстремните спортове, а релакса във ваната след ските ще ви зареди още повече и ще даде тон за края на една прекрасна седмица.

Стрелец

Колебаете се, но не го мислете, а просто го направете. Вие обичате адреналина и ви е в кръвта да вървите по ръба. Затова, ако се чудите дали да направите нещо откачено тази седмица, спрете с чуденето.

Организирайте уикенд пътуване, до място, на което не сте били. Така ще прекарате седмицата в нетърпение и ще дадете всичко от себе си докато чакате страхотния уикенд, който ви предстои.

Рак

Размърдайте въображението си,защото тази седмица е идеална да се отдадете на страсти с любимия. Планирайте всяка вечер така, че да правите нещо различно, което завършва със страстен секс.

Това ще ви направи още по-близки, ще повиши нивото на възбудата ви един към друг и ще ви помогне да се забавлявате на фона на работните задължения, крайните срокове и досадните колеги. Очаква ви една страхотна седмица на емоции и страсти. Не пропускайте да се насладите на всеки един момент от нея.

Коментари
Зареждане...