Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тези 5 двойки зодии се разбират единствено и само в леглото!

Само защото двама души са несъвместими един с друг, това не означава, че те не могат да се забавляват в спалнята, нали?

Вижте кои 5 двойки зодиакални знаци са несъвместими за дългосрочни връзки, но пък зашеметяващи в леглото.

Телец и Овен

Две силни личности. И двата зодиакални знака са брилянтни, талантливи, трудолюбиви. Те имат силна мотивация за постигането на успех и благополучие в живота. Притежават неограничен потенциал и никога не се преструват.

Желанието им да участват в големи начинания е това, което ги обединява, но това, което ще ги отдели са пътищата и начинът, по който се движат през тях. Въпреки това, в спалнята имат голяма химия помежду си.

Телец и Лъв

Връзката между Телец и Лъв може да бъде описана като емоционална и страстна. Двата зодиакални знака съставляват двойка, в която партньорите не се срамуват да покажат своята интимност на публични места.

Тяхната чувственост се проявява в един и същи момент. Въпреки това са горделиви и трудно биха поискали извинение, може би и затова не могат да са в дълготрайна връзка заедно.

Риби и Везни

И двете зодии имат позитивни възгледи за живота. Привлечени са от чистата положителна енергия и затова искат да бъдат един до друг. Независимо от това, отношенията им рядко биха продължили във времето.

Понякога хората се нуждаят от здравословна доза реализъм в ежедневието си, за да могат да са здраво стъпили на земята. И Везни и Риби, не могат да го направят един за друг.

Скорпион и Водолей

Зад двата зодиакални знака се крият личности с дълбока духовност, които обичат сложните и стимулиращи интелектуални дискусии. Те са свободни мислители, които не се страхуват да говорят на различни теми.

Но като дългосрочна перспектива не могат да бъдат съвместими, защото Водолеят има тенденция да се възприема като същество над другите.

От друга страна, Скорпионът не обича да бъде овластяван. Пред тях има твърде много възможности за конфликти, но в леглото могат да прекарат приятни мигове.

Близнаци и Рак

Никога няма да може да предскажете как ще се държи Ракът в определена ситуация. Родените под този зодиакален знак са склонни да променят настроението си по-бързо, отколкото всеки друг знак в зодиака.

В даден момент могат да бъдат весели, а в друг да са депресирани и да гледат на живота негативно.

При Близнаците емоциите също властват, но не толкова, колкото логиката. Те са много нерешителни и се нуждаят от време, за да стигнат до решение за нещо. Тук има твърде много нестабилност, за да може връзката да оцелее. В секса могат да намерят допирни точки.

Източник: az-jenata.bg

Коментари
Зареждане...