Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тези три зодии са ад за всяка жена!

Ако мъжът на сърцето ви е представител на някоя от тези три зодии, вероятно би трябвало да се замислите малко по-добре, ако искате да бъдете във връзка с такъв човек.

Телец

Телците са много упорити и могат да издържат на цялата си емоционална енергия. Този земен знак няма представа как да се справи с емоциите си. Той може да бъде романтичен, но той трябва да е добре подготвен за такова нещо.

По-лесно за Телците е да ви обиждат, отколкото да изразят любовта си към вас. Защо да се депресирате, защото вашият Телец не може да говори с вас? Заслужавате нещо по-добро от това!

Рак

Ракът винаги е пълен с емоции. Той изпитва много емоции, с които не знае как да се справи и това води до объркване. Неговите вътрешни загадки и емоционални смущения често знаят как да го изкарат извън контрол.

Щастливи сте, ако сте влюбени в Рак. Каквото и да се случи, можете да сте сигурни, че никога няма да ви напусне. Но ако той не е сигурен в чувствата си, тогава трябва да започнете да мислите за други възможности.

Не забравяйте, че не сте психолог на партньора си. Не е ваш дълг да решавате емоционалните му проблеми, които постоянно се появяват.

Козирог

Козирогът ще ви накара да останете до него твърде дълго. Ако искате, той много дълго ще се опита да тества вашето търпение и толерантност. След известно време ще разберете, че не можете да устоите на изтезанията.

Ако го напуснете, той ще потъне в скръб. Болката винаги е крайна за Козирозите и не е нужно да минете през нея.

Коментари
Зареждане...