Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тези три зодии ще срещнат сродната си душа през 2018!

Новата година ще донесе много любов за няколко зодии – шанс да срещнат своя човек и да останат с него до края.

2018-та ще бъде доста благоприятна в любовен аспект за три от зодиакалните знаци и те ще се носят на крилете на любовта.

Ето кои точно са тези три зодии и какво могат да очакват от новата година, която наближава с пълна сила!

Овен

Ще бъдете много щастливи през следващата година. Много лични планове ще се задействат и ще намерят своя успешен край през 2018 г. Най-голяма радост ще ви донесе това, че най-накрая ще откриете своята сродна душа.

И няма да е изненада за вас, че ще е човек, който вече познавате, но никога не сте имали по-лични отношения. Ще се изненадате обаче колко общи мечти за бъдещето имате и как може да пламне искрата от едно кафе и разходка след работа.

Очаквайте обаждане от стар познат, който ще се появи отново в живота ви още през февруари. Ще бъде шеметна връзка, която ще ви донесе много топлина.

Дева

Любовта понякога идва в живота ни и ни обърква с това, че е истинската, а всъщност не е. В момента може и да се намирате във връзка, но сърцето ви подсказва, че това няма да е човекът, с когото ще прекарате остатъка от живота си.

И все пак това изобщо не трябва да ви тревожи, защото още през март 2018 г. като светъл слънчев лъв, в живота ви ще се появи човек, който ще преобърне представите ви за истинска връзка.

Ще е вълнуваща, но и спокойна, ще липсват дрязгите и ще има много любов, разбирателство и приключения. Ще се „родите“ в тази нова връзка и ще поемете глътка свеж въздух, който ще ви даде сили и мотивация в живота.

Козирог

Не бъдете много строги към себе си. Провалите в любовта невинаги зависят от нас. През лятото на 2018 г. ще срещнете човек, който ще влезе много решително в живота ви. Няма да имате и миг покой от щастие.

Нещата ще започнат да се случват много бързо и връзката ви ще напредне за нула време. До края на 2019 г. може да очаквате да създадете семейство. Щастието пътува към вас, само имайте търпение да го изчакате.

Коментари
Зареждане...