Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тези зодии са с най-променливото настроение! От гальовни и нежни се превръщат в гневни!

Променливото настроение е характерно за всеки в определен момент. Понякога обаче ни се иска да контролираме емоциите си, но мозъкът казва друго.

Настроенията идват и си отиват, но понякога те са толкова преходни, че дори не ги забелязваме.

Зодиите, за които е характерна смяната на настроенията обаче, често усещат емоциите си с по-голяма интензивност.

А това може да се отрази неблагоприятно върху отношенията им с останалите. Настроението може да повлияе и на физическото ви състояние. Когато сте ядосани например, кръвното налягане може да се повиши. Да се опитате да не чувствате нищо също не е добра стратегия.

Ако непрекъснато потискате своите чувства и настроения, правейки се на щастливи, това може да се отрази на тялото ви по нездравословен начин, тъй като се стресирате прекалено.

Трябва да чувствате емоциите си, но да се опитате да ги управлявате. Кои са зодиите, които трудно могат да направят това, и при които често се наблюдава промяна в настроенията?

Рак

Представителите на тази зодия усещат всяка емоция много дълбоко. Когато са в добро  настроение, те обсипват любимите си хора с любов.

Ако обаче настроението им е в другата крайност, често се усамотяват, тъй като в тези свои състояния вредят и на околните. Хубавото е, че Раците се чувстват комфортно с настроенията си и изразяват своите емоции.

Риби

Рибите могат да бъдат хиперчувствителни, което е и причината за честата промяна в настроенията им. И най-малките неща могат да ги извадят от строя и да ги натъжат.

Родените под този знак не се справят добре с конфликтите и са по-склонни да анализират проблема, вместо да се заемат с разрешаването му. Те не обичат да се чувстват безпомощни.

За щастие, Рибите обикновено могат да контролират настроенията си и да ги използват като творческо вдъхновение. Това, което за другите може да прилича на лошо настроение, за Рибите е възможност за изразяване.

Скорпион

Скорпионите са много страстни и настроенията им се отразяват на интензивността на техните емоции. Представителите на тази зодия не могат да скрият лошото си настроение – то е изписано върху лицето им.

Тъй като обичат да усещат всичко с голяма интензивност, за тях не е нетипично да слушат тъжни песни, когато са тъжни, и да се боксират, когато са ядосани.

Скорпионите искат настроенията им да ги задвижват и да ги подтикват към действие, независимо дали става дума за отмъщение или за любов.

Източник: tialoto.bg

Коментари
Зареждане...