Типът партньор, от който наистина се нуждаете, въз основа на зодията ви

Какво търсиш в партньора си според зодията си? Кое е това, което те прави сигурен в човека срещу теб ?

Задай му тези 10 въпроса на първа среща

Овен

Иска да намери някого, с когото не е нужно да се занимава непрекъснато. Овните чувстват връзката като очакване, с което непрекъснато трябва да живеят, но те не винаги са силни и имат нужда от някой, който да разбере това.

Телец

Иска някой, който знае, че ще остане и винаги ще бъде до него, без значение за какво. Телците се нуждаят от някой, за когото могат да бъдат сигурни, че ще бъде до тях, ако се случи нещо.

Близнаци

Иска някого, който да се смее с него и постоянно да е до него, някой вълнуващ и забавен с чувство за хумор.

Рак

Иска някого, който да го вдигне, когато пада, и никога да не го съди за емоциите му. Раците са достатъчно смели, за да ги покажат и това не трябва да се приема за слабост.

Лъв

Някой, който ще бъде до него, дори когато е ядосан и които ще му каже колко много го цени. Само защото Лъвът изглежда уверен, не означава, че наистина се чувства така отвътре.

Дева

Нуждае се от някой, който показва силата си, някой, който го учи, че не е нужно да бъде толкова срамежлив или защитен през цялото време и които би искал да му покаже света.

Везни

Нуждае се от някой, който да го успокоява, когато се притесни за нещо не толкова лошо.

Скорпион

Скорпиона се нуждае от някого, който да го обича безусловно и да му дава толкова любов, колкото му е необходима, без да иска да разбие сърцето му. 3 признака, че той е влюбен в теб, според зодията му

Стрелец

Стрелците се нуждаят от някого, който да знае как да им оставя свободно пространство, но все пак ще ги обича повече от всичко, независимо от това, че понякога може да са далеч.

Козирог

Козирозите търсят някого, който ще извади доброто от тях, ще ги разсмее и ще ги научи да не бъдат толкова сериозни през цялото време.

Водолей

Водолеите се нуждаят от някой, който няма да се откаже от тях, дори когато са непоносими, някой, който ще се интересува от тях и ще ги накара да се чувстват важни, защото не получават това чувство твърде често.

Риби

Рибите имат нужда от човек, който да не ги приема за даденост. Някой, който иска да прекарва много време с тях, правейки малки неща и който ще ги накара да се чувстват защитени, когато емоциите им излязат извън контрол.