Тита стана РОБ НА Криско! Ето как рапарът издевателства над протежето си!

Тийн сензацията Тита се е превърнала в роб на своя продуцент Кристиан Талев-Криско.

Откакто е в музикалната компания „Adamand Records“, певицата е кукла на конци в ръцете на рапъра, научи „Галерия“.

„Прави само каквото й каже Криско и е длъжна да го уведомява за всяка своя стъпка. Не може доWC-то да отиде, без преди това да го е попитала удачно ли е да ползва тази тоалетна или не й е на нивото“, възмутени са нейни близки.

Според тях за продуцента Тита е просто една машина за пари, без право на собствено мнение и живот.

Всички тези рестрикции са описани в договора на певицата, който подписа пред 2 години. Според контракта изпълнителката на „Вуду кукла“ няма право дори да си смени прическата, без да го е съгласувала с продуцента си.

Дрехите, които носи, също са предварително подбрани от хората на Криско, както и козметиката. Те трябва да са определена марка, за рекламирането на която рапърът взима процент.

Тита няма право да приема оферти за реклама на какъвто и да било продукт, без знанието и финансовата изгода на Талев.

„Известна козметична компания предложи на Тита да стане нейно рекламно лице през социалния си профил. В замяна тя щеше да ползва продуктите им безплатно. Криско обаче категорично я отряза, защото заплащането не е кеш и той няма облага“, разказват колеги на Тита от музикалните среди.

Изискванията на „Adamand Records“ към тяхната „робиня“ стигат още по-далеч. Според договора й тя няма право публично да огласява интимните си връзки, без разрешението на Криско.

Същото се отнася и при прекратяване на отношения – Тита е длъжна да симулира привързаност към бившия си, докато продуцентът й не разреши да скъса с него.

Неотдавна „Галерия“ разкри и за друга, изключително крайна клауза в договора на певицата. А именно „Бременност“. Тита няма право дори да си помисля за деца в следващите 10 години.

„Ти си машина за пари, не машина за бебета“, отсякъл Криско при един от последните им разговори