Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Топ 3 на мъжемелачките в зодиака

Точно тези дами не са нито най-послушните, нито най-верните жени! Те правят каквото си поискат и могат да въртят всеки мъж на малкия си пръст.

Ето кои жени са най-големите мъжемелачки според хороскопа:

Овен

Определено дамите от тази зодия не са най-милите и чисти ангелчета. Всъщност те определено влагат много старание във връзките си и се отдават на партньора си.
Но!
Има едно голямо но. Често им хрумват различни прищявки и желания. В един момент могат да искат един мъж до себе си, а в другия вече да са на друга тема. За тях разнообразието в интимен и романтичен план е много важно.
На жените Овен не им е трудно да приключват и започват връзки, защото винаги търсят най-доброто за себе си.

Везни

Това са едни от най-красивите и привлекателни жени в хороскопа. Красотата, чарът и стилът им се виждат отдалеч. Те са стройни и привлекателни.

Най-важното женско качество, което притежават е, че знаят как да спечелят мъжките сърца. За тях любовта и романтиката са детска игра.

Около тях винаги има много обожатели и могат само да се наслаждават на мъжките грижи и внимание около себе си. Когато говорим за връзки обаче, не са склонни да отдават сърцето си на всеки.

Могат да разбият всяко мъжко сърце с лека ръка и то без да искат, просто им е вродено…

Скорпион

Жените от този знак са много непредвидими и не обичат някой друг да командва парада. Обикновено избират мъжете, които харесват и с които искат да бъдат.

Трудно могат да паднат в капана на случайните ухажори. Скорпионите не се свенят да пробват новото и различното за тях в любовта. Склонни са да започват и прекратяват връзки без особена причина.

Лесно може да им доскучае и да се впуснат в търсенето на нов любовник.

Коментари
Зареждане...