Топ 3 на най-добрите бащи от зодиака !

Какво прави един баща, толкова перфектен, добър и очарователен ? Какви качества са нужни на мъжете, за да бъдат добри родители ?

Дева

Девите са сред зодиите, родени да бъдат татковци. На тях тази роля им е раздадена, още с тази за поемането на отговорност.

Те са уравновесени,  спокойни и знаят какво искат от живота. Те са изключително търпеливи. Точно девите са хората, които ще пишат домашни до късно вечер и ще обясняват десетки пъти дадена задача. За тях като родители е най-важно детето им да се чувства сигурно и в безопасност.

Понякога могат да глезят несъзнателно с подаръци като смартфон или таблет, но само защото искат детето им да не се чувства „изостанало“ или различно от останалите деца.

Мъжете от тези 3 зодии са  татковци

Рак

Семейното време е най-важното нещо в живота на Раците.Особено децата им!

Те броят минутите до края на работния ден, за да се приберат вкъщи и да прегърнат своите най-любими хора. Ще се опитат по всякакъв начин да създадат семейни традиции, независимо дали става дума за настолни игри, коледни филми или посещение на зоопарка.

Раците са сантиментални и емоционални – ще пазят първото паднало зъбче и малките бебешки обувчици. Не им се отдава да са строги, но в името на доброто възпитание ще положат усилия да са силни и да не се поддават на невинните детски очи.

Стрелец

Тяхното истинско призвание е да бъдат бащи и ако имат дете, то със сигурност вече са го разбрали.

Мъжете Стрелци искат да служат като пример на своите синове и да бъдат „кралете“ в живота на малките си дъщери.

Те се стараят по всякакъв начин да отгледат отговорни, трудолюбиви и най-вече добре образовани деца, с отлична и реална самооценка.

Макар да се опитват да откликнат на всяко детско желание, те съвсем не си падат по глезенето. Трудно им е да намерят златната среда между строгост и лигавене, но определено не са безучастни свидетели на капризите и театрите на малките и са склонни да играят „лошото ченге“.