Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Топ 5 на двойките, които правят истински пожари в леглото!

Ето кои са зодиите двойки, които създават истински пожар в спалнята:

1. Близнаци и Стрелец

Близнаците са чаровни и забавни хора, които са винаги готови за купон. Стрелецът пък е най-големият пътешественик в зодиака. Той обича да изследва различни култури и да пробва нови неща. В спалнята ги очакват много експерименти и забавни моменти, а пък извън спалнята могат да са сигурни, че никога няма да им е скучно.

2. Телец и Рак

Другият знак, който е много подходящ за Телеца, е Ракът, който също е много чувствителен и грижовен. И двата знака обичат хармонията, красотата, спокойствието и търсят сигурност у другия. Очакват ги много вечери на свещи и романтични нощи.

3. Лъв и Овен

Две много огнени зодии, които са способни да създават пожари. Лъвовете са щедри, мили, верни и креативни партньори, те обичат приключенията, лукса и удобствата. Овните пък са дръзки, смели и авантюристични. Те си подхождат много добре в спалнята, защото притежават нестихваща енергия. Тъй като и двата знака се изявяват като лидери, не е изключено често да се стига до разгорещени спорове, които също завършват в спалнята.

4. Дева и Скорпион

Девите са трудолюбиви, разсъдливи и много земни, Скорпионите пък се палят доста по-лесно и при тях всичко е на живот и смърт – те биха направили всичко за любимите си хора, но очакват същото от тях. Тези два знака могат да се балансират доста успешно, а в спалнята Скорпионът може да вземе ума на Девата и да я накара да излезе от черупката си.

5. Скорпион и Риби

Скорпионите са много емоционални, амбициозни, властни и страстни. Те притежават магнетизъм и чар, с който пленяват околните. Рибите пък са по-състрадателни, чувствителни и нежни. Те биха направили всичко за любимите си хора. В спалнята при такава двойка със сигурност ще има един, който доминира през цялото време – Скорпионът.

Коментари
Зареждане...