ТОП 5 на зодиите, които мразят да влизат в конфликти

Ако има нещо, което разваля качествено едни отношения, това е конфликтът. Той може да се породи от нищо и да сложи край на всичко.

Но има няколко зодиакални представители, на които не им пука особено, че на Вас ви се спори, или че не приемате друга гледна точка. Това съвсем не е проява на слабост, а по-скоро чисто хладнокръвие.

Везни
Те таят много неща в себе си и крият чувствата си, дори вътрешно да се разпадат. Предпочитат пред другите да са неутрални и да изглеждат спокойни, освен ако не става въпрос за нещо, по което са наистина много запалени. През повечето време ще правят всичко възможно да избегнат конфликтите. Ще преглъщат обидите, ще се държат приятелски и няма да обръщат внимание на човека, който се опитва да създаде някаква драма.

Рак
Раците помнят много. Те помнят какво се е случило последния път, когато някой ги е замесил в скандал, колко зле са се чувствали и не искат отново да преживяват такова нещо. Може някакъв спор да е развалял връзките им, да е повлиял пагубно на емоционалното им състояние, затова вече не допускат такава негативна енергия до себе си.

Дева
Те не се страхуват от спорове и скандали, но просто нямат време за тях. Прекалено са заети със своите задачи и няма да жертват усъвършенстването си за нищо на света. По-скоро ще помислят за решение на проблема, което не включва викове и обиди. Няма да се разстройват, а ще намерят начин да поправят нещата.

Стрелец
Стрелците са приказливи и обичат да говорят на всякакви теми, стига да не е нещо, което ги кара да се чувстват гневни или притеснени. Те не се справят добре, когато са под напрежение, затова избягват караниците. Когато спорят, психическият натиск им идва в повече и те не го издържат. Предпочитат да отидат на друго място и да си починат. Ако не могат да избегнат скандала, ще се включат в спора, но няма да се чувстват добре и ще им трябва време да се възстановят.

Риби
Изобщо не им харесва да спорят и да ги замесват в конфликти. Чувстват се като невинно дете, на което всички крещят и то не знае какво да направи. Не знаят как да отвърнат, чудят се защо това им се случва и как да се отърват от тази негативна енергия около тях. Ако спорът продължава прекалено дълго, в един момент рибите просто изключват. Пренасят се на друго място, мечтаят си и така се зареждат със сили отново. След като другите видят, че рибите са разсеяни и не разбират какво се случва, обикновено скандалът приключва.

Прочети още на: https://www.teenproblem.net/a/190-teenlife/52781-5-zodii-koito-mraziat-da-sporiat/?utm_source=facebook&utm_medium=ads&utm_campaign=campain_FB