Топ 6 на женските имена, които привличат щастието като магнит

Имаше много красиви момичета в моя клас. Марина, Вероника, Гергана … слаби и закръглени, мургави и с лунички – толкова различни! Но сред общия кръг в класа съжителстват три Виктории и две Александри.

И всички те бяха и остават готини! В учебните години – лидери и победители, макар и не блестящи ученици. Позитивни и забавни, те винаги са намирали общ език с всички. И днес те са успешни и проспериращи жени със силни семейства.

Сигурна съм, че името влияе върху човека, определя неговите постижения и неуспехи, влияе върху отношенията с хората.

Топ 6 на женските имена, които привличат щастието като магнит

Защо?

Отговорът е прост – звуковата комбинация от букви в едно име трябва да съответства на вътрешния ритъм на човек. Тогава подсъзнателно има положителни емоции: любов, гордост и самоуважение.

Ако името звучи красиво, неговият собственик има много по-голям шанс да стане щастлив и успешен. Днес ще ви кажем какви имена привличат щастието и късмета на жените. Между другото, много психолози са сигурни, ако името причинява дискомфорт, не бива да се страхувате от бюрокрацията с документи и да смените името на личната карта с желаното.

Виктория

Тя не е само победител. Тя е роден лидер с дар на убеждаване. Винаги уверена, зрелищна, със зашеметяваща красота. Дори и в неуспешна рокля, тя ще бъде в светлината на прожекторите. Има мощна енергия и привлича успешни хора. Работи само, в която тя е в центъра на вниманието.

Тя не обича да работи в екип,  мисли, че може да се справи по-добре сама. В комуникацията тя е мълчалива и балансирана. Не хвърля думи на вятъра и разбира хората добре. Обича да бъде сама, свободата означава много за нея. Ето защо, избира жив партньор, тя се нуждае от уверен човек, не от момче.

Александра

Една жена с това име е като Супермен. Изненадващо, в нея живеят благотворителност, грижа, желание да спаси света и изключителна смелост . Тя е силна по дух и със силен нрав. С лекота преминава през жизнени бариери и преминава по стълбата на кариерата, където е невъзможно друг да премине.

Тя нарушава стереотипите и е много щастлива в личния си живот. Но нейната работа и самореализация са на първо място. Тя защитава семейството и близките с всички сили. Тя е силна, без да се страхува да критикува и да се сблъсква в конфликти. Винаги уверена и много щастлива.

Ксения

След среща с жена на име Ксения, дръжте си устата затворена. Максимална грижа и честност – това е, което трябва да спечелите доверието ѝ. Никога няма да удари лицето си в калта и винаги ще се държи. Тя вярва, че никой не се нуждае от дълбоки чувства и ненужни чувства .

Малко агресивна и във всяка дейност се опитва да покори другите. Тя успява, успехът след нея! Тя никога не е лицемерна и спира всякакви опити да онеправдава никого в нейно присъствие. Ксения често сменя приятелите си, защото намирането на най-доброто не е лесно. Избраният от нея не трябва да има голямо богатство, много по-важно е да може да помага в труден момент.

Анастасия

Това е човек от друг свят. Тя живее в приказка и не иска да се връща от нея. Благодатна и светла, излъчва положителна енергия и добро. Интуицията не я заблуждава, затова е безполезно да я лъжеш, тя ще почувства фалшивост. Реалният свят я потиска и тя си позволява да бъде мързелива и да чака, че друг човек ще реши за нея.

Анастасия се приспособява към всякакви обстоятелства. Тя е обичана и оценявана във всеки колектив. Тя не се интересува много от материални блага , но е способна да печели и да увеличава парите си. Анастасия никога няма да обръща внимание на първия ъгъл. Тя чака силен и храбър принц, който ще я предпази от бедствие. И за един творчески човек тя ще се превърне в единствената и истинска муза.

Катерина

Това е кралското женско име, което не означава нищо друго освен чистотата на мислите и упорството на характера. Тя може да бъде срамежлива, грациозна и да избягва шумни партита, но в повратна точка тя е „духа от покрива“: купува коса, татуировки и се подготвя за подвизи. Но във всяка ситуация тя остава, никога няма да прости лъжи и предателство.

Не е нужно да търси щастие, късметът я намира! Тя живее, сякаш винаги има щастлив билет за лотария в джоба си, който може да бъде изплатен по всяко време. Като изпълнителна и спокойна, тя не полага много усилия в самореализация. Опрощаването на мъжете незабавно се отхвърля. Избраникът  трябва да я балансират, да бъдат спокойни и привлекателни или шумни, като ураган.

Елизабет

О, тази Лиза! Развиваща се и егоистична природа, която винаги е по-добра. Лиза има проблеми с дисциплината от детството си , защото не е свикнала да спазва правилата и строгия режим. Тя живее в мъгла, надява се на късмет,  притеснява се за настоящето и не мисли за бъдещето. Но такъв силен характер, както Елизабет не се среща у други жени. Резултатите от работата й винаги предизвикват наслада и постигат успех.

Парите отиват като река към Елизабет, но тя ги харчи толкова бързо, колкото ги е спечелва. Тя не толерира високи тонове и писъци. Тихата среда е най-важното нещо у дома, на работа и във връзка. В приоритета винаги са семейни ценностии уютна атмосфера. Независимо от честата си любов, Елизабет е вярна в брака и е в състояние да прости дори на предателство.