Топ пет на най-големите мъжкари в зодиака!

Зад всеки успял мъж стои жена, гласи една популярна сентенция. Но има и друга – когато един мъж престане да бъде мъж, една жена престава да бъде жена. Астролозите също имат свое мнение за най-мъжествените знаци в зодиака.

5 място – Лъв

Тук всичко е повече от ясно. Работа, сила, власт, гордост, статус и много подценено чувство за самоирония. Лъвовете са много брутални, но тъй като често не могат да се видят отвън, демонстрациите им понякога изглеждат комично. Опитайте се да не им се смеете и дори не се забавлявайте – може да предизвикате гнева им.

4 място – Дева

Според астролозите под този знак има най-голям брой ергени. Те са силни, смели, много умни, но сдържани и не са готови за компромис. Един вид – или партньорът се коригира, или довиждане. Като цяло те са като статуса в социалните мрежи „всичко е сложно“.

3 място – Водолей

Идеалистите, които знаят как да бъдат остри и до болка честни и откровени. Те не знаят как да мразят, ценят свободата, което прави доста трудно да бъдат обвързани. Представители на тази зодия най-често попадат в графата „разведени“. Често се случва приятелите им да са по-важни, отколкото половинката. Водолеят не изглежда точно като твърд човек, но е в състояние да отвърне на враговете си и безмълвно, без да се оплаква и да постигне поставените цели.

2 място – Скорпион

Мъжете от този знак са брутални и доста трудни за общуване, а когато става въпрос за чувства дори се появява някаква жестокост. Те винаги влизат в битка, не познават граници и нищо не ги смущава. На публично място Скорпионът не знае как да покаже чувствата си, дори и любовта да изгаря сърцето му. Така е устроен. С него няма от какво да се страхувате, независимо, че има и провали. Неговата истинска и свръхчувствителна природа му помага винаги да изплува над повърхността при всякакви трудности.

1 място – Стрелец

Един смел знак, чиито представители, уви, понякога предпочитат да затвърдят собствената си мъжественост с предателство. Те имат много високо самочувствие, така че искат най-доброто и се опитват да го получат. Ако ги нараните, няма да забравят и ще ви го върнат. Глупаво е, но при тях е така. Стрелците мразят скандалите, изясняват взаимоотношенията си винаги очи в очи.