Трите най-флиртаджийски зодии, които не искат да се обвързват!

Първа среща, пасвате си идеално и вече нямате търпение за втора. Ето, че идва и нейния момент, всичко върви перфектно, а вие сте склонни да останете с този човек завинаги.

Флиртът е на ниво, а за химията дори няма да говорим. Да, обаче често този розов балон се пука и се оказваме не просто с празни ръце, ами и с разбити мечти. Преди да стигнете до този момент, астрологията може да ви помогне.

Представяме ви топ 3 на зодиите, които само флиртуват, но реално не са готови за връзки.

1. Овен

Овенът флиртува с всеки човек, който мине по пътя им. Това е начинът, по който уведомяват, че ви оценяват като човек и са готови на всичко за вас. Тъй като имат непокорен и приключенски дух, те дори не се притесняват от възможността да бъдат отхвърлени.

Ако им кажете обаче, че предпочитате да сте приятели – тогава вече ще се дръпнат и то само и защото ще се почувстват отхвърлени. За друго, освен за флирт, рядко може да ги търсите.

2. Близнаци

Близнаците винаги имат поне две задни мисли за всичко, което правят. Дали се интересуват от приятелство или любов? Няма еднозначен отговор. Ако те флиртуват с вас, бъдете готови за смесени сигнали, различни знаци и подходи.

Те трябва да знаят, че имат поне две възможности, за да погледнат реално сериозно на ситуацията. Ако не ви кажат, че искат да бъдат с вас, не инвестирайте много време дори и във флирт.

3. Лъв

Ако има нещо, което Лъвовете обожават, то това е вниманието. Те обичат да са винаги в центъра на събитията и колкото да ви казват, че ви обичат, трябва да знаете едно – те обичат само себе си.

Той ще си играе с чувствата ви така, както един истински лъв ще си играе с плячката. Винаги имайте едно наум, че е много вероятно да не сте единствените в сърцето му.