Трите най-любящи мъже в зодиака! Ако половинката ви е сред тях, сте истинска късметлийка!

Днес ви представяме списък с най-любящите мъже от зодиака. Те са романтични и грижовни, прощават лесно, не създават излишни драми и са много старателни любовници.

Ако вашата половинка е от една от тези зодии, то вие сте истински късметлийки.

3. Лъв

Лъвовете са високи ценени заради своя чар и заради прекрасното чувство за хумор. Мъжете от тази зодия са уверени в себе си и в своите избори, така че не се притесняват да ви покажат на целия свят.

Те не харесват полувръзките и тайните, затова много скоро ще бъдете представени в техния приятелски кръг. Лъвовете са и прочути любовници, а страстта им е неутолима. Хубавото е, че в леглото те не са егоисти и винаги се стараят да задоволят и половинката си.

Вероятно се досещате каква е основната слабост на тези мъже – те са много самовлюбени и често постъпват егоистично. Въпреки че Лъвовете са креативни и добри по природа, те винаги се стремят да решат проблемите по най-бързия и лесен начин, за да им се махнат от главата.

Това невинаги е най-правилното решение. Но тъй като те са толкова лъчезарни и чаровни, дамите бързо им прощават.

2. Телец

Ако търсите сериозна връзка, то Телецът е точно за вас. На мъжете от тази зодия може да се вярва, те са търпеливи и постоянни, не са студени и без страх ще ви покажат какво изпитват.

Очаквайте много комплименти и романтични изненади, Телците обичат прелъстяването и не спират да флиртуват с половинката си, дори и да сте заедно от 20 години.

Трябва да споменем и слабите им страни, разбира се. Лошото на тези мъже е, че са големи инати и много държат на своето, освен това са доста ревниви.

1. Риби

Close-up of a young couple romancing

Рибите са един от най-грижовните и романтични знаци от зодиака. Те са винаги готови да те изслушат и да ти помогнат по един мъдър и интелигентен начин. Техният бърз ум е придружен от безпогрешна интуиция, която им помага да се измъкнат от по-големи проблеми.

Рибите си имат и своите слаби страни, разбира се. Те са доста чувствителни и в същото време са склонни да вярват прекомерно на партньорките си, което понякога им изиграва лоша шега.

Просто недейте да ги лъжете и да злоупотребявате с доверието им, защото може и да не ги видите повече.

Източник: Dama.bg