Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Трите зодии, които ги е страх от обвързването и го избягват на всяка цена!

Има хора, които мисълта да се обвържат с някого ги ужасява. Това може да се дължи на горчив опит в миналото или травма от детството.

Има и такива, които не харесват цялостната идея за обвързване, а го смятат за скучно или глупаво. Те вероятно просто не се чувстват готови за подобна стъпка.

Ако се обърнем към хороскопа, той може да покаже кои зодии имат проблем с любовта и отдадеността.

 

Това са зодиите, които най-често избягват обвързването.

Овен

Те винаги търсят нещо ново, бързо и забавно. Те не обичат монотонността и липсата на динамика. С такова мислене и отношение, е лесно да се преодолее любовта. Те мислят, че ако се ангажират, ще се отегчават.

Представителите на този знак трябва да имат предвид, че обвързването не винаги означава монотонност. Животът може да бъде интересен без постоянни промени.

 

Близнаци

Sex And The City GIF - Find & Share on GIPHY

Близнаците не се решават. Те винаги мислят за нещо ново и вълнуващо, а постоянното мислене може да бъде преобладаващо. Начинът, по който най-често излизат от тази ситуация, е с пренебрегването на необходимостта от вземане на решения.

Привързаността и отдадеността им е окончателното решение, нещо като последната сделка. Те обаче не трябва да забравят, че решенията могат да се променят и да имат пълен контрол над живота си.

Дева

Sheldon Cooper GIF - Find & Share on GIPHY

Любовта е във въздуха… Не и според Дева… и Шелдън Купър

Девите обмислят всеки възможен вариант и сценарий. Те искат да се уверят, че имат необходимите инструменти и умения, за да са готови да се справят с всичко. Проблемът е, че когато те прекалено анализират, те се обезкуражават да се обвържат с някого.

Независимостта им също не им помага е обвързването и любовта. Девите трябва да знаят, че животът е неочакван и непривлекателен. Няма начин да бъдете подготвени за всеки евентуален изход.

Коментари
Зареждане...