Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Трите зодии, които никога и за нищо на света не биха ви разкрили чувствата си!

Докато за едни емоциите и тяхното показване е лесно като дишането, за други хора това се оказва изключително трудно.

Половинките на такъв тип хора, обикновено си мислят, че не са обичани и оценени от своите партньори. Но това никак не е така! Просто някои за някои хора се оказва много трудно да разкрият своите чувства и мисли – понякога заради притеснения, друг път – заради упоритостта си.

Ето кои са най-предпазливите зодии в това отношение.

3.Скорпион

Cant No GIF - Find & Share on GIPHY

Родените под този знак скриват истинските си емоции, защото знаят, че не могат да се доверят на всеки. И последното нещо, от което се нуждаят, е да споделят чувствата си с някого, за когото мислят, че не може да пази тайна.

Те считат разпространяването на тайните им от някого, на когото са се доверили, за най-голямото предателство.

Само защото крият своите чувства, не означава, че нямат такива. Те обичат да се изразяват, но искат да направят това в сигурна среда.

2.Овен

Feelings GIF - Find & Share on GIPHY

Представителите на тази зодия нямат проблем да кажат на хората, че са щастливи или развълнувани, просто защото това са положителни емоции, които всеки би искал да сподели.

Проблемът е с емоциите, които ги правят уязвими. Те не искат да са от хората, които винаги говорят за чувствата си, въпреки че се измъчват, когато ги игнорират. Затова те обикновено запълват графика си – за да не се налага да забавят и да мислят за чувствата си.

1.Козирог

Benedict Cumberbatch Crying GIF - Find & Share on GIPHY

Представителите на тази зодия не са известни със силния си контакт с чувствата си. Те скриват емоциите си надълбоко – където никой няма да разбере за съществуването им. По този начин те се опитват да се защитят.

В крайна сметка, те не могат винаги да скрият своите емоции. Понякога, макар и по-рядко, прозира нуждата им да поговорят с някого за това, което се случва в живота им.

За тях е по-лесно да споделят, ако се подходи чрез логиката, без да се намесват чувствата.

Коментари
Зареждане...