Трите зодии, които обичат тръпката от преследването

Много хора се възбуждат от тръпката на преследването. За тях скучната и монотонна връзка убива страстта. За тях предизвикателството да преследват и покоряват обекта на вниманието си е повече от достатъчни, за да поддържа интереса във връзката.

Кои са 3-те зодии, които се вълнуват само от партньори, които трябва да преследват?

Близнаци 

Близнаците са склонни да шарят с очи. Дори когато са обвързани, те забелязват плячката наоколо. Някои Близнаци дори се срещат с няколко човека едновременно.

Тръпката от преследването, от криенето, от възможността да избират разпалва страстта им. Лошото е, че партньорите им рядко усещат какво се случва. Близнаците са толкова добри в заблуждаването, че дори очна ставка не би ги разобличила.

Когато преследва обект на страстта си, Близнакът се чувства жив. Най-големият му страх е монотонното обвързване и съжителство, в което всеки ход на партньора е предвидим.

Лъв

Лъвът е цар на животните. Той обича да демонстрира ловните си възможности. Когато се фокусира върху един човек, той прави всичко, на което е способен, за да му привлече вниманието.

Като истински хищник Лъвът обожава да му се дърпат. Колкото повече се опитвате да го отблъснете, толкова повече той ще разгърне палитрата си от чаровни похвати, за да ви свали.

Понякога Лъвовете са повърхностни. Те обичат страстта, но любовта им рядко се задълбочава. Когато обаче това се случи, е наистина огнена.

Стрелец 

Стрелците обожават да са сред хора като цяло. Обожават новите запознанства, интересните личности, странните характери, недостъпните любови. Те са умни, забавни, привлекателни и омайващи.

Винаги знаят как да привлекат вниманието. Добри са в игрите и определено знаят как да преследват любовните си интереси.

Стрелецът не обича някой, който е влюбен в тях, да се отдаде прекалено бързо и лесно. Така чарът на играта се губи тотално.

Източник: az-jenata.bg